Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Justícia belga ratifica la seva decisió de no extraditar a Valtònyc a l'Estat espanyol

El Tribunal d'Apel·lació de Gant confirma així la negativa inicial dels jutges belgues de no extraditar al raper

28/12/2021 Drets i Llibertats

El Tribunal d'Apel·lació de Gant ha rebutjat avui l'entrega a l'Estat espanyol del raper Josep Miquel Arenas (Valtònyc), per un delicte d'amenaces, després d'haver descartat ja els delictes d'injúries a la Corona i enaltiment del terrorisme pels quals també el reclama la justícia espanyola. Confirma així la negativa inicial dels jutges belgues a extraditar-lo.

Josep Miquel Arenas ha fet una tweet amb una fotografia del seu dit davant l'embaixada espanyola a Bèlgica i el text 'Primer t'ignoren, després se'n riuen, després t'ataquen i finalment, guanyes. Gràcies als que m'han fet costat des de la meva detenció al 2012, des de l'exili al 2018, a l'equip jurídic i als imprescindibles que saben que la lluita és l'únic camí. #LlibertatPabloHasel'.

D'altra banda el president Carles Puigdemont també exiliat a Bèlgica ha escrit a Twitter 'Avui més que cap altre dia, la llibertat té ritme i lletra de rap. Quan la justícia preval, la llibertat en surt reforçada.Enhorabona Josep@valtonyc , felicitats a l'equip d'advocats, que ha fet història'.

 

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid