Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Més de 200 persones participen en un acte de suport a Valtonyc a la UIB

La solidaritat amb el raper mallorquí omple de poesia, gloses i rap el claustre del Ramon Llull

07/04/2017 Drets i Llibertats

Tot i la polèmica que ha suscitat aquests dies, l'acte de suport al raper mallorquí Josep Valtonyc s'ha celebrat aquest dijous a la UIB i «ha estat tot un èxit», segons han assegurat els estudiants que hi han participat. Més de 200 persones, entre estudiants, professorat i d'altres que hi han acudit aposta, han assistit a l'acte organitzat per la Plataforma de suport a Valtonyc, juntament amb altres sindicats d'estudiants, segons informa dBalears

La trobada s'ha desenvolupat en torn a la llibertat d'expressió i, en conseqüència, s'ha demanat l'absolució de Valtonyc, condemant a tres anys i mig de presó per l'Audiència Nacional espanyola. Amb el micròfon obert a la participació, el claustre de l'edifici Ramon Llull s'ha omplit aquest dijous migdia de poesia, gloses i rap. Artistes i cantants com Mateu Xurí i Maribel Servera, el cantautor Tomeu Quetgles o el grup de rap català, Resiliència també hi han participat per dedicar algunes de les seves cançons a la llibertat d'expressió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid