Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'expressió
El raper mallorquí Valtonyc podria ingressar a la presó
25/01/2017 Drets i Llibertats
El raper Josep Miquel Arenas, més conegut com Valtonyc, serà jutjat a l’Audiència Nacional de Madrid el pròxim 8 de febrer, a les 10h. Acusat de “injuries a la corona” i “enaltiment del terrorisme” per les seves lletres de rap, segons informa Contra.info

El fiscal demana 3 anys i vuit mesos de presó a més d’una una fiança de 4.000 euros, Si el condemnen a més de 2 anys, entraria a la presó el mateix dia 8.

Això no es tracta d’un fet aïllat, actualment a l’Estat Espanyol hi ha més de 20 artistes que ja han passat per l’Audiència Nacional.

El dia del judici s’ha convocat una concentració de suport a Madrid, davant l’Audiència Nacional (C/García Gutierrez, 1 – metro: Colón).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid