Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No Callarem
Acte a Riudebitlles per la llibertat d'Expressió amb l'actuació d'en Valtonyc
17/04/2018 Drets i Llibertats
Aquest proper dissabte 21 d'abril, aprofitant l'actuació d'en Valtonyc a Riudebitlles, a les 19h a les Escoles Velles Endavant Penedès conjuntament amb MP-CUP Riudebitlles, CDR i el grup de suport a Valtonyc, organitzaran una xerrada amb el títol "Davant la repressió, No Callarem!".
L'acte comptarà amb la presència de diferents persones amb casos judicials pendents amb la justícia espanyola, i pretén evidenciar la deriva antidemocràtica de l'estat espanyol amb la judicialització de causes tant desmesurades com la del raper mallorquí Valtonyc, condemnat a presó per cantar!
Al finalitzar l'acte es projectarà un vídeo salutació de l'Anna Gabriel, política catalana exiliada a Suïssa, que també participarà de l'acte des de la distància.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid