Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Arran denuncia l'"opressió feixista" que pateix el cantant mallorquí Valtonyc

L'organització juvenil anima el raper a "seguir combatent el feixisme i els seus protagonistes a través de les seves lletres compromeses i punyents"

15/08/2012 Drets i Llibertats

Arran ha sortit al pas dels atacs que pateix el cantant mallorquí de rap combatiu Josemy Valtonyc [Twitter | Myspace]. L'organització juvenil de l'Esquerra Independentista considera que la denúncia del president del Círculo Balear, Jorge Campos, contra Valtonyc i "la manipulació periodística" de diaris espanyolistes com El Mundo o l'ABC "fan d'aquest un altre cas d'opressió política feixista en contra del moviment independentista de Mallorca i els seus simpatitzants".

Arran ha manifestat el seu suport i solidaritat amb el cantant i l'ha animat a no rendir-se i a "seguir combatent el feixisme i els seus protagonistes a través de les seves lletres compromeses i punyents".

Segons l'organització, les lletres de les cançons de Valtonyc que han propiciat la denúncia "han estat clarament malinterpretades i manipulades per donar-li el sentit que Campos necessitava per excusar la seva denúncia". En aquest sentit, recorda que l'espanyolista és ja conegut a l’Esquerra Independentista de Mallorca pel judici contra els 9 de Palma i assegura que "demostra tenir certa fixació amb el moviment independentista".

"Tot i predicar paraules referides a la llibertat, són persones com ell i les integrants de l’organització ultraespanyolista que ell presideix els qui orquesten la persecució política i ideològica que pateix l’independentisme a Mallorca", sosté.

Valora
Vídeos
Valtonyc - El Mundo dóna llicència per matar (2012)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid