Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Ha mort Antònia Beltran, la mare de Valtònyc

Valtònyc fa gairebé tres anys que és exiliat a Bèlgica per la lletra d'una cançó. Tant aviat com s'ha sabut la notícia, la xarxa s'ha mobilitzat per expressar el seu suport al cantant.

07/01/2021 Drets i Llibertats
Aquest dimecres ha mort Antònia Beltran, mare del raper mallorquí exiliat a Bèlgica, Josep Miquel Arenas, Valtònyc. Segons informa dBalears, Antònia Beltran ha mort a l’hospital de Son Espases de Palma, després d'haver estat sotmesa a una llarga operació.

També explica que, Antònia Beltran es va significar en els actes de suport al seu fill exiliat i va ocupar un lloc simbòlic a les llistes de Crida per Palma a les darreres eleccions municipals.

Precisament aquest dimecres, el músic ha publicat el seu darrer àlbum ‘Descansi En Pau’, en el qual s’acomiadava del seu alter ego musical.

dBalears  remarca  que ha pogut conversar amb Josep Miquel Arenas que s'ha mostrat desolat per no haver pogut ser a prop de sa mare.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid