Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert solidari
El Tingladu viatja fins a Brussel·les en una edició antirepressiva i solidària amb Valtònyc

Los Chikos del Maíz, Fermin Muguruza & Chalart58 & Matah, Alidé Sans, Adala i el mateix Valtònyc formen el cartell de l'edició especial que se celebrarà el 26 d'octubre

04/07/2019 Cultura

"No oblidem, no callem. Amb aquest lema El Tingladu", el festival autogestionat de Vilanova i la Geltrú organitzat per Can Pistraus, vol denunciar l’actual context de vulneració de drets i llibertats bàsiques com la llibertat d’expressió i opinió a l’estat espanyol. És la primera vegada que El Tingaldu traspassa les fronteres de la capital del Garraf i ho fa viatjant fins al cor d'Europa i amb un compromís solidari i antirepressiu amb el raper Josep Valtònyc, exiliat a Bèlgica des de fa més d’un any. 

En aquesta edició especial del festival, que se celebrarà a la sala La Vallée, Valtònyc estarà acompanyat pels rapers valencians Los Chikos del Maíz, que faran el primer concert de la gira de presentació del seu nou disc; pel músic basc Fermin Muguruza, que ha patit en la seva pròpia pell la persecució a la llibertat d’expressió; per la cantautora aranesa Alidé Sans i també pel reggae dels barcelonins Adala. 

Des d’El Tingladu no es vol normalitzar la situació de Valtònyc i és per això que, a banda de programar-lo simbòlicament a la dotzena edició del festival (del 18 al 21 de juliol a la Plaça 1 d’octubre de Vilanova i la Geltrú), s’ha volgut anar un pas més enllà i realitzar aquesta edició a Brussel·les per evitar que el seu cas caigui en l’oblit. Tots els beneficis de l’esdeveniment aniran destinats directament a donar suport a la causa de Valtònyc. D’aquí a pocs dies es podran comprar les entrades (20€) a la web eltingladu.cat. Les persones que no puguin venir al concert però vulguin col·laborar amb la causa de Valtònyc podran comprar una entrada fila zero per valor de 10€, també a la web del festival. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid