x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
El raper Valtònyc, absolt de dues causes per les seves cançons crítiques

Tot i així, encara està imputat davant l’Audiència Nacional pels delictes d’injúries a la Corona i incitació a la violència ideològica.

10/04/2015 Drets i Llibertats

El cantant de rap Josep Miquel Arenas, més conegut per Valtonyc, ha estat absolt en la querella presentada per Pere Joan Jaume, batle de Sineu, i Laura Montenegro, membre de l'agrupació de Noves Generacions del municipi. Les querelles foren presentades l’estiu de 2012, fent referències a les cançons Sineu serà Afganistan i Noves degeneracions

La interlocutòria argumenta que les lletres del Valtonyc "no suposen una perpetració del delicte". En el document s’afirma que "no existeixen amenaces directes contra els denunciants" i les expressions proferides pel cantant "es troben compreses dins el dret a la llibertat d’expressió".

Cal recordar que encara està pendent de la causa de l'Audiència Nacional per enaltiment al terrorisme i injúries al rei, que es troba a l'Audiència Nacional

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid