Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Valtonyc ha de pagar 3.000 € al militant d'extrema dreta Jorge Campos
12/08/2017 Lema

El Jutjat d'Instrucció núm. 2 d'Inca va comunicar, dijous passat, al raper Josep Valtonyc la notícia que haurà de pagar fins a 3.000 euros en concepte de «responsabilitat civil» al militant d'extrema dreta Jorge Campos, segons informa dBalears.

Segons recull aquest mitjà, la Plataforma de suport al cantant ha recordat que Valtonyc ja té tots els seus comptes bancaris i fins i tot el seu cotxe sota embargament judicial. Així i tot, explica, que aquesta resolució no és ferma i la seva defensa la recorrerà. «Des d'aquí continuem animant a tothom a seguir lluitant per l'absolució d'en Josep i tots els presos polítics que restes a les presons de l'Estat espanyol».

El raper mallorquí Josep Valtonyc fou condemnat per l'Audiència Nacional espanyola a 3 anys i mig de presó, per suposades injúries a la corona espanyola i enaltiment del terrorisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid