Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Valtonyc ha de pagar 3.000 € al militant d'extrema dreta Jorge Campos
12/08/2017 Lema

El Jutjat d'Instrucció núm. 2 d'Inca va comunicar, dijous passat, al raper Josep Valtonyc la notícia que haurà de pagar fins a 3.000 euros en concepte de «responsabilitat civil» al militant d'extrema dreta Jorge Campos, segons informa dBalears.

Segons recull aquest mitjà, la Plataforma de suport al cantant ha recordat que Valtonyc ja té tots els seus comptes bancaris i fins i tot el seu cotxe sota embargament judicial. Així i tot, explica, que aquesta resolució no és ferma i la seva defensa la recorrerà. «Des d'aquí continuem animant a tothom a seguir lluitant per l'absolució d'en Josep i tots els presos polítics que restes a les presons de l'Estat espanyol».

El raper mallorquí Josep Valtonyc fou condemnat per l'Audiència Nacional espanyola a 3 anys i mig de presó, per suposades injúries a la corona espanyola i enaltiment del terrorisme.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid