x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Embargada la caixa de resistència d'aportacions solidàries al raper Josep Valtonyc
16/06/2017 Drets i Llibertats

El Grup de Suport al raper mallorquí Josep Valtonyc, condemnat a tres anys i mig de presó, ha informat aquest divendres que la caixa de resistència on la gent feia les seves aportacions solidàries per poder pagar les despeses judicials i la multa del jove ha estat embargada baix el concepte «embargo judicial proceso penal», segons informa dBalears

Des del Grup de Suport afirmen que «no tenen clar» si s'han embargat 3.800 euros per tal de pagar la fiança provisional del raper, Josep Valtonyc o si s'ha bloquejat el compte corrent. En el darrer cas, han considerat que es tractaria «d'una altra maniobra més per part de l'Estat espanyol i el poder judicial amb la intenció de desanimar, crear confusió i ofegar tota l'estructura organitzativa que s'ha alçat per defensar el cas de Valtonyc» i, en general «la llibertat d'expressió», han afegit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid