Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
Acte de solidaritat amb Valtonyc a l'Ateneu de Felanitx
13/02/2018 Drets i Llibertats

Aquest dissabte a les 18h, l'Ateneu de Felanitx i el grup de suport per la llibertat de Valtonyc han organitzat un concert en suport al raper Josep Valtonyc. Es comptarà amb les actuacions de de Vers Endins, GreSka, F/E/A ,Toninaina, PD Pandereta i també de Valtonyc.

Tal com recorda dBalears, Valtonyc fou condemnat per l'Audiència Nacional espanyola a tres anys i mig de presó per la lletra d'una de les seves cançons. Concretament, se l'acusa d'ultratge a la corona espanyola i enaltiment del terrorisme. «Per això demanam màxima solidaritat amb aquesta causa. La llibertat d'expressió ha de ser un dret en qualsevol estat», han reivindicat des de l'organització

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid