Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'Expressió
Acte a Artà en defensa de la llibertat d'Expressió en suport a a Valtonyc
05/02/2017 Drets i Llibertats
Valtònyc Valtònyc

Més d’un centenar de persones ha participat aquest dissabte al Teatre d’Artà a la ‘Trobada per la Llibertat d’Expressió’, un acte en suport al raper Valtonyc a qui la fiscalia espanyola demana 3 anys i 8 mesos per injúries al Borbó, segons informa dBalears

Biel Majoral (a la imatge durant la seva actuació), Bernat Mayol, Marc Alomar, Agustí Torres, Miquel Mestre i els glossadors Mateu Xurí i Maribel Servera són alguns dels artistes que, amb les seves lletres, han volgut transmetre escalfor i energia al raper mallorquí. Valtonyc ha agraït tot el suport rebut fent menció també a Ona Mediterrània.

En declaracions al dBalears, Valtonyc ha incidit en el fet que ha trobat a faltar el suport de Pablo Iglesias, líder de Podemos, després que aquest li encarregués la cançó per al seu programa de televisió de La Tuerka.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid