Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'Expressió
Valtonyc a Brussel·les

Segons El Nacional.cat, fa més de 10 dies que va marxar a l'exili i avui, s'ha sabut el seu viatge per evitar la presó i començar la lluita en defensa de la llibertat d'expressió a nivell internacional.

24/05/2018 Drets i Llibertats

Després de moltes especulacions periodístiques, El Nacional.cat anunciava aquesta nit que Valtonyc s'havia reunit reunit avui a Brussel·les amb un equip d'advocats, entre els que hi havia els lletrats de la defensa dels consellers a l'exili.

Es possible que demà aparegui públicament a l'acte sobre la Llibertat d'Expressió que es farà al Parlament Europeu on ha estat convidat el Grup de Suport amb Valtonyc. Acte on també ha estat convidad el raper Pablo Hasel. El Grup de Suport presentarà una ponència sobre la llibertat d'expressió i premsa a Europa vol ser també un acte per denunciar l'estat de repressió que es viu a Espanya.

Valtonyc havia manifestat públicament que no es presentaria voluntàriament a la presó, el que comporta una ordre judicial i la detenció a casa seva per fer l'ingrés forçós al centre penitenciari. Per tant, si no es presenta, la policia l'anirà a buscar a casa. Però el raper ja ha advertit avui dimecres amb un tuit que allà no hi trobaran ningú.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid