Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#marxasom
La Columna Metropolitana de la Marxa Som escalfa motors als barris de Barcelona

Sortirà el proper 23 de juliol de Barcelona, des de la Plaça de la Vila de Gràcia a les 8, i caminarà fins a Esplugues de Llobregat.

15/07/2016 Política

La Columna Metropolitana de La Marxa Som arrenca el proper dissabte 23 a Barcelona. Abans, però, els diferents barris de la ciutat han fet avui i durant aquests dies els seus respectius actes per deliberar en petites assemblees sobre la democràcia participativa i poder afegir les seves conclusions a l’Arca Nacional metropolitana de La Marxa Som.

Així avui, a Horta Guinardó s'ha donat el tret de sortida de La Marxa Som a la Plaça Eivissa, amb la lectura del manifest, i amb els parlaments d'en Ramon Font (Educació), Àngels Marro (Sanitat), Jordi Bigues (Co-fundador Greenpeace a l'Estat Espanyol), Òscar Simon (sindicalista de l’IAC) i Chesk Boldú (activista pels drets dels refugiats i migrants). Tot seguit, s'ha obert el debat a les assemblees on es tractarà la qüestió dels models de democràcia que es plantegen pel nou país. L'acte acabarà amb un concert de guitarra d'Eulogio Dávalos.

Paral·lelament a  l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni també ha arribat a les 19h. als Jardinets de l'Alguer (Avinguda Mistral), on s'ha donat la benvinguda a La Marxa amb la lectura del manifest, i tot seguit han parlat Martí Olivella (Parlament Ciutadà i Fundació Nova), Beni Savall (ex-membre del Secretariat Nacional de l'ANC) i Lluís Planas (portaveu de La Marxa Som). S'han fet assemblees sobre democràcia i nou país, i després de plantejar-ne públicament les conclusions, es podrà sopar a la fresca, tot gaudint d'un recital de poesia.

El proper dimarts a les 19.30h, la Marxa arribarà a Les Corts, en concret al Centre Cívic Can Deu (Plaça de la Concòrdia, 13) on tindrà lloc la xerrada-debat "Contra l'indepessimisme", que comptarà amb la presència de Joaquim Fradera, professor de Filosofia i Ciències Socials, i on s'obrirà el debat sobre democràcia participativa al nou país, després de la lectura del manifest de La Marxa Som.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid