Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MARXASOM
L'Anoia s'organitza per rebre la Marxa SOM
06/07/2016 Política

Aquest dimarts a l'Espai Jove de Capellades els GLA de l'Alt Penedès i l'Anoia s'han trobat  per dur a terme una sessió formativa sobre assemblees locals i model de democràcia participativa i dinamització de les mateixes.  

El dia 28 de juliol arriba a Capellades La Marxa Som, una caminada que avança per terres catalanes en quatre columnes i que culminarà el dia 31 de juliol a Montserrat. La seva finalitat és, a part de recórrer el país físicament i de manera simbòlica cap a la llibertat i plenitud, plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa.

A Capellades s’estan preparant dos actes, als quals us conviden a participar (no només com a espectadors sinó en la seva elaboració): 

- El divendres, dia 22 de juliol, es farà una Assemblea Participativa a les 19h al Pati de La Lliga per parlar sobre com enfocar el futur del nostre país. 

- El dijous, dia 28 de juliol, arriben els caminants de La Marxa Som a Capellades i els acollirem amb un seguit d’actes lúdics i festius que us anirem comunicant; entre ells un Sopar Popular-concert a la Plaça Sant Jaume a les 20h. (tiquets a 5€). Durant el transcurs del sopar donarem als responsables de la Marxa Som un resum dels comentaris que hagin sorgit de l’Assemblea del dia 22 perquè, juntament amb els recollits en les altres localitats, el portin a Montserrat. 

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid