Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#LAMARXASOM
La Marxa Som arrenca amb força a la Cerdanya

Arriba aquesta tarda a Martinet on participarà amb els actes de la Flama del Canigó

23/06/2016 Política

Desenes de persones s’han congregat a la Cerdanya a l’arrencada de la columna de ponent de La Marxa Som. Després de l’acte institucional amb presència de l’Ajuntament de Puigcerdà i l’actuació musical, la Marxa de la democràcia participativa ha començat a caminar cap a Ger, on van seguir els actes al llarg del vespre.

A Ger es van escenificar les pràctiques d’assemblees de democràcia participativa amb els assistents, amb la intervenció de grups de Puigcerdà, Llívia, Ger, Bolvir i Guils. Així mateix, l’acte va comptar amb els parlaments dels alcaldes de Puigcerdà, Ger i Bolvir, així com de representants de l’ANC i La Marxa Som. L’actuació musical i el sopar de germanor van cloure un acte que va omplir d’energia la columna de Ponent, que aquest vespre farà nit a Martinet abans d’endinsar-se cap a l’Alt Urgell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid