Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MarxaSom
La Marxa Som recull les propostes de Cornudella, Prades i la Plana de Vic

La columna sud de la Marxa Som va ser aquest passat cap de setmana al Montsant i a les Muntanyes de Prades i la de Llevant a la plana de vic

12/07/2016 Política

Divendres l’etapa sortia de La Morera de Montsant per arribar a Cornudella al cap de poques hores. El Grup Local d’Acollida de La Marxa Som de La Morera va poder introduir les seves aportacions a l’arca de la Columna Sud de La Marxa Som, entre les quals destaquen els anhels de dignitat per a la vida al món rural, el preg que la seva veu sigui escoltada mitjançant un model més participatiu en la nova República Catalana, i l’exigència de la preservació del medi natural com un bé comú a protegir, segons informa des de la Marxa Som

Pel que fa a l’acollida de La Marxa a Cornudella, divendres 8 de juliol, es va fer a la plaça de la Vila, on el tinent d’alcalde Salvador Salvadó va llegir el manifest de La Marxa Som i després d’un pica pica gentilesa de l’Ajuntmaent es van fer les assemblees deliberatives d’on van sortir les conclusions de Cornudella.

Dissabte, doncs, els caminants de La Marxa Som van enfilar cap a Prades, ja al Baix Camp, on l’Ajuntament va fer la rebuda institucional de la mà del segon tinent d’alcalde, Joan Llurba, així com la lectura del Manifest de La Marxa Som i la recollida d’adhesions.

La Columna Sud de La Marxa Som serà el proper cap de setmana a Vilallonga del Camp, Reus i Tarragona, amb una agenda d’actes ben atapeïda.

La Pla de Vic

Dissabte passat al matí els caminants de La Marxa Som van sortir de Manlleu cap a Folgueroles. A mig camí, van fer aturada a Roda de Ter, on van poder assaborir la coca i la llangonissa locals i recuperar forces.

Diumenge l’etapa va ser Folgueroles-Vic, i els caminants van arribar a la capital osonenca al migdia, a punt per gaudir dels actes de la Festa Major. En concret, després del concert dels germans Guillem Roma i Marta Roma, es va fer l’acollida de La Marxa Som per part del regidor municipal Josep Ramon Soldevila, un parlament de Lluís Planas, portaveu de La Marxa Som, que va argumentar a favor d’un aprofundiment en els mecanismes de participació.

També van parlar tres membres del Grup Local d’Acollida, que van fer la lectura del Manifest de La Marxa, integrat per Procés Constituent, ANC i Òmnium. Seguidament es va procedir a fer l’assaig d’assemblees deliberatives les conclusions de les quals es van introduir a l’arca nacional de la columna de llevant.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid