Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#MARXASOM
La Marxa Som: Travessa el Gironès i arriba a la Selva, Terres de l'Ebre i Pallars Jussà

Diumenge serà el torn de Móra d’Ebre, on La Marxa recollirà també les conclusions del municipi a l’arca de la Columna Sud.

02/07/2016 Política

Ahir, la columna de Llevant de la Marxa Som va arribar a  Girona on es va fer un acte sobre la democràcia participativa. Els resultats es duran al Parlament junt amb la resta d’aportacions de les comarques principatines.

Avui l’etapa serà més llarga, fins a Vilobí d’Onyar, on una cercavila gegantera rebrà els caminants. Serà ja a la tarda quan les activitats de La Marxa Som continuïn amb la presència de Quim Torra, que presentarà el seu nou llibre “Els 100 últims metres”. A continuació i sopar popular i el concert de The River Frogs posarà el punt lúdic a la vetllada.

Demà tocarà caminar fins a Santa Coloma de Farners, on a banda de les assemblees locals es podrà gaudir d’una partida de bitlles catalanes.

Columna Sud

La Columna Sud de La Marxa Som segueix avançant per les Terres de l’Ebre. Ho farà amb una etapa caminada entreGandesa i Miravet el proper dissabte, i en aquesta darrera localitat es llegirà públicament també el manifest de La Marxa Som i es convidarà els ciutadans a participar de les assemblees deliberatives de petit format.

Diumenge serà el torn de Móra d’Ebre, on La Marxa recollirà també les conclusions del municipi a l’arca de la Columna Sud.

Pallars Jussà

Diumeng 3 de juliol, el Pallars Jussà acull La Marxa Som. Es farà amb l’acte central de la comarca, a La Pobla de Segur, amb la lectura del manifest, així com l’assaig d’assemblees deliberatives on els veïns podran dir la seva sobre un aprofundiment en el model de democràcia participativa. Tothom hi és convidat.

A més a més, es caminarà l’etapa de diumenge, entre Montcortès i La Pobla de Segur. Us hi podeu apuntar gratuïtament a www.lamarxasom.cat.

Serà en el marc de la Diada dels Raiers, i se celebrarà després un dinar de germanor i actuacions musicals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid