Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#LAMARXASOM
La Marxa Som es presenta al Priorat
28/05/2016 Política
Avui, a les 19.30 h al Casal Carrasclet (carrer Salvador Estrem i Fa, 14, de Falset) hi haurà la presentació de la marxa Som al Priorat. Hi són convocades totes les entitats i persones interessades a conèixer o participar en aquesta iniciativa.

La Marxa Som és una caminada popular que recorrerà a peu totes les comarques del Principat de Catalunya seguint l’itinerari d’El Camí (link is external) en 4 columnes que confluiran a Montserrat el 31 de juliol. La primera columna sortirà el 12 de juny.

S’ha pensat La Marxa Som com un instrument de democràcia participativa que es posa al servei de les persones, d’entitats i moviments socials. Mitjançant assemblees es recollirà la veu i la força del poble de forma ordenada i coordinada amb l’objectiu de proposar un nou model de democràcia pel País. La nova Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya hauria de recollir els nous mecanismes de participació proposats pel poble de Catalunya dins el marc del procés constituent.

Aquesta és la relació dels pobles del Priorat, de la Columna Sud, per on passa la Marxa. Els que estan en negreta és final d'etapa i s'hi fa nit. Als pobles per on no passa la Marxa es poden fer (i animem a que es facin!) les assemblees i dur-les al poble més proper ja sigui caminant o com es vulgui, el dia que passi la Marxa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid