Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR
Gibraltar denuncia que un vaixell espanyol va intentar fer fora dos vaixells civils davant de Catalan Bay

L’Armada espanyola provoca l’enèsim incident en aigües territorials gibraltarenyes

18/02/2019 Internacional

El govern de Gibraltar ha emès un dur comunicat en què acusa l’estat espanyol de posar en perill la seguretat a l’estret de Gibraltar amb ‘provocacions sense sentit’, ‘accions estúpides’ i ‘quixotesques’, en al·lusió a l’incident amb el patruller espanyol ‘Tornado’ d’aquest cap de setmana. Gibraltar denuncia que un vaixell espanyol va intentar fer fora dos vaixells civils davant de Catalan Bay. Posteriorment, la Marina britànica va sortir a la trobada del patruller espanyol que va fugir.

Fa un parell de mesos un vaixell de l'Armada espanyola va fer una altra provocació passejant-se per aigües gibraltarenyes fent sonar l'himne d'Espanya. Alguns veïns de la costa de Gibraltar contesten a aquestes provocacions posant banderes gibraltarenyes (i alguna estelada) visibles des dels vaixells espanyols.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid