Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR
Avions de combat espanyols envaeixen il·legalment l'espai aeri de Gibraltar

El passat 19 de setembre dos avions de combat espanyols van entrar il·legalment a l'espai aeri de Gibraltar en una maniobra "imprudent i perillosa"

05/10/2014 Internacional

L'incident va succeir quan un avió comercial de la companyia Monarch amb passatgers provinents de Manchester estava aterrant a l’aeroport de Gibraltar. El capità de l'avió de passatgers va informar d’haver vist dos avions a menys de mitja milla de distància i els controladors de trànsit aeri a l'Aeroport Internacional de Gibraltar van notar "dos punts" en el seu radar just abans de les 10.30 hores del 19 de setembre. Tots dos avions, que es creu que eren del tipus Eurofighter Typhoon, estaven clarament a l'espai aeri de Gibraltar sense permís i els intents de comunicar-se amb ells van ser ignorats.


Ahir a la nit el govern de Gibraltar va dir que l'incident "intolerable" marca una nova fase en les “violacions deliberades d'Espanya a la sobirania britànica”. Un portaveu del govern va dir: "els vaixells espanyols regularment violen la sobirania de les nostres aigües. És intolerable que els avions militars espanyols estan ara no només infringint el nostre espai aeri, sinó també a comportar-se d'una manera imprudent i perillosa ".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid