Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR
Creix la tensió a la frontera gibraltarenya

La policia espanyola bloqueja la frontera gibraltarenya amb llargs controls duaners fent que les cues dels cotxes que volen sortir de Gibraltar arribin a l'altre extrem del país (Punta Europa)

29/07/2013 Internacional

La tensió a la frontera de l'Estat espanyol amb Gibraltar va creixent cada dia que passa, si aquest matí alguns mitjans de comunicació explicaven els problemes que tenen els gibraltarenys per sortir del seu país, aquesta tarda algunes pàgines web publicaven un vídeo on es veu a la Policia Nacional espanyola empenyent a un gibraltareny de la seva bicicleta quan intentava creuar la frontera de Gibraltar amb Espanya.

D'altra banda el ministre Margallo defensa l'"obligació" de fer controls a la frontera de ‪Gibraltar tot i que diu que l'Estat espanyol "està pel diàleg i el respecte a la seva legislació i la de la UE, però no per la utilització de la via dels fets consumats" i ha afegit que se seguiran fent els controls reforçats en la frontera "quan es consideri necessari". A aquesta tensió s'hi ha d'afegir que els pescadors espanyols segueixen pescant en aigües gibraltarenyes tot i que l'alcalde d'Algesires, José Ignacio Landaluce, va denunciar que Gibraltar estava llançant en aigües espanyoles grans blocs de formigó amb punxes, per crear un escull artificial per tal d'impedir pescar als pescadors espanyols.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid