Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR
Gibraltar tindrà plaça per a la prèvia de Champions i d'Europa League

Així ho ha decidit la UEFA durant la reunió que el seu Comitè Executiu ha celebrat a Dubrovnik (Croàcia).

21/09/2013 Internacional
La UEFA ha confirmat aquest divendres que Gibraltar, nou membre de l'organisme, disposarà d'una plaça per a la prèvia de Lliga de Campions i d'Europa League la pròxima temporada. El petit país ibèric va ser finalment acceptat com a membre de la UEFA al maig, després d'una batalla de 14 anys durant els quals es van enfrontar a l'oposició d'Espanya.

La Gibraltar Premier League compta amb vuit equips, entre ells el Manchester United de Gibraltar, i ha estat guanyada pel Lincoln FC les sis últimes temporades. La UEFA també va afirmar, després de la reunió del Comitè Executiu a Dubrovnik (Croàcia), que el subcampió de la Copa de cada país ja no aconseguirà un lloc en l'Europa League en cas que el campió tingui plaça a la Lliga de Campions. A partir de la temporada 2015/16, el lloc de recanvi passarà al següent equip millor classificat a la lliga.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid