Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR
Incursió espanyola a Gibraltar

L’Armada espanyola provoca l’enèsim incident en aigües territorials gibraltarenyes

20/02/2014 Internacional
El diari gibraltareny Gibraltar Chronicle  informa que el Govern britànic va anunciar ahir dimecres que presentarà una protesta formal  "d'alt nivell" per la incursió d'un vaixell de guerra espanyol en aigües pròximes a Gibraltar durant uns exercicis de l'Armada britànica dimarts passat.

Un portaveu del Ministeri de Defensa britànic ha assegurat que la Royal Navy seguirà patrullant les aigües gibraltarenyes davant qualsevol "incursió il·legal" de bucs espanyols, ja que forma a part del seu compromís de defensar la sobirania sobre Gibraltar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid