Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR
La Royal Navy envia reforços a Gibraltar davant les incursions espanyoles

L'Esquadró de Gibraltar augmenta la seva dotació de dues a tres tripulacions i avui arriba a Gibraltar la fragata 'HMS Diamond'

 

02/02/2014 Internacional
La Royal Navy ha enviat personal addicional a Gibraltar per enfortir el seu esquadró de Gibraltar en resposta a les incursions marítimes espanyoles en aigües gibraltarenyes, segons ha informat el diari Gibraltar Chronicle. Així, l'Esquadró de Gibraltar ha augmentat de dos a tres tripulacions -al voltant de 25 mariners - per permetre una cobertura de 24 hores en les aigües que envolten el Penyal, encara que el nombre de vaixells que operen seguia sent el mateix fins avui que arriba que el destructor de la Royal Navy HMS Diamond. Durant la seva estada, el vaixell de guerra durà a terme maniobres al voltant del Penyal i s'ancorarà en aigües de la badia que Gibraltar. L'HMS Diamond és el tercer de sis destructors Tipus 45 de la defensa aèria i és un dels vaixells de guerra més sofisticats del món .

El diari gibraltareny assenyala que el Govern britànic desplegarà vaixells de guerra a Gibraltar amb una major freqüència. La tercera tripulació de l'Esquadró de Gibraltar va ser enviada a Gibraltar a finals de l'any passat després que Gibraltar detectés un augment en el nombre d'incursions en les aigües pròximes al Penyal per part dels bucs de l'Estat espanyol, sobretot de la Guàrdia Civil. "En resposta a un major nombre d'incursions marítimes, hem desplegat personal addicional a Gibraltar per millorar la capacitat de resposta i la capacitat de recuperació de l'esquadró de Gibraltar de la Royal Navy", va dir el diputat conservador Lord Astor de Hever, subsecretari parlamentari d'Estat i portaveu dels Lords sobre assumptes de defensa .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid