Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR-ESPANYA
La policia de Gibraltar ha detingut aquesta tarda dos periodistes de Telemadrid

Els dos detinguts romanen a la Comissaria de Gibraltar

15/05/2014 Comunicació

Diversos mitjans de comunicació espanyols han informat que la policia de Gibraltar ha detingut aquesta tarda a dos periodistes d'un programa de Telemadrid als quals s'acusa d'un delicte d'alteració de l'ordre públic per provocar un enrenou a la platja de Catalan Bay quan han mostrat una bandera espanyola. Els detinguts són el periodista Cake Minuesa i la seva càmera, que estaven a Gibraltar gravant un capítol del programa Ciudadano Cake.

Fonts policials del Penyal han assenyalat que els dos detinguts romanen a la Comissaria de Gibraltar, d'on està previst que surtin en les pròximes hores en llibertat sota fiança, a l'espera de si són imputats pel jutge. En declaracions a Telemadrid, el productor del programa 'Ciuddano Cake, José Luis León, ha expressat la seva preocupació per la detenció dels dos periodistes. "Hem aconseguit contactar aquesta tarda amb ells i han dit que els volen acusar d'escàndol i alteració d'ordre públic per col·locar una bandera espanyola en una platja pública a Gibraltar", ha explicat León. Els dos periodistes han indicat als seus companys que la policia gibraltarenya ha confiscat del material gravat al Penyal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid