Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIBRALTAR-ESPANYA
El ministeri de l'Interior denuncia una pàgina web pro-Gibraltar

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va qualificar com un atac "intolerable" a les Forces de Seguretat de l'Estat la publicació per part de la web "Friends of Gibraltar (Madrid)" de fotos de policies i guàrdies civils que presten servei a la frontera de Gibraltar i que "incita a la realització d'assetjaments en els seus domicilis "

03/08/2013 Internacional

La Confederación Española de Policia va denunciar ahir l'existència d'una web en què apareixen els rostres d'agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en servei en la frontera de Gibraltar i que convida als ciutadans de la Línea de la Concepción a identificar-los i a localitzar els seus domicilis particulars per realitzar escarnis. "És un atac a les forces de seguretat i l'Estat de dret intolerable", va dir Fernández Díaz, que va afegir que els "policies i guàrdies civils compleixen el seu deure de manera exemplar ", i que no consentirà" que se'ls pretengui denigrar de manera tan covarda i roí ". Fernández Díaz va declarar: "Arribarem fins a les últimes conseqüències en la defensa dels nostres cossos i de la legalitat". En el mateix to es va expressar ahir la Asociación Unificada de Guardias Civiles (AUGC) que reclama als ministeris de l'Interior i d'Exteriors que "esbrini qui o qui" estan darrere de la web http://friendsofgibraltar.weebly.com/. ".

Des de la pàgina web denunciada s'ha emès un comunicat signat pel seu “Webmaster”  (Emilio Esteban) on s'exposa que:

“La denúncia per part del ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, i la Confederación Española de Polícia, contra la nostra decisió de publicar aquestes fotos, ignora el fet que el comportament de la forces de seguretat de l'estat espanyol a Gibraltar és inacceptable.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional són directament responsables del sofriment de milers de persones a la frontera amb Gibraltar, i com a tal han de ser denunciats per les seves accions inhumanes.

La campanya "escrache a la Guàrdia!" és totalment pacífica i legal, i animem als espanyols de la Linea a seguir amb aquesta campanya perquè no veiem que hi hagi una altra manera de posar fi a l'assetjament de la policia a la frontera contra els treballadors que van a Gibraltar.

Animem també als gibraltarenys a seguir el nostre exemple i publicar més fotos de la Guàrdia Civil i Policia Nacional a internet. Aquesta acció és pacífica, legal i moralment justificable, tenint en compte els esdeveniments del passat cap de setmana a la frontera.”.

"Friends of Gibraltar (Madrid)" és una pàgina web pro-gribraltarenya feta per ciutadans espanyols molt crítics amb l'Estat espanyol, en canvi les pàgines del facebook "Friends of Gibraltar" i "Keep Gibraltar British" són pàgines gibraltarenyes que ja han aclarit que no tenen res a veure amb la publicació de les fotografies de les forces de seguretat de la frontera.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid