Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INTERNACIONAL
Partits internacionals de Gibraltar i kosovo

Les seleccions de futbol de Gibraltar i Kosovo (no reconegudes per l’Estat Espanyol) jugaran aquest mes tres partits amistosos. Gibraltar ha jugat avui un partit oficial (amistós) i Kosovo ho farà el dia 5 amb la condició de no exhibir cap símbol nacional durant el partit

01/03/2014 Internacional
La selecció del petit país ibèric va ser finalment acceptada com a membre de la UEFA al maig passat, després d'una batalla de 14 anys durant els quals es van enfrontar a l'oposició d'Espanya. Al mes d’octubre del 2012 la UEFA ja havia admès la GFA (Gibraltar Football Assosiation)  provisionalment i després del reconeixement definitiu la selecció de futbol de Gibraltar va jugar el seu primer partit oficial el 19 de novembre de 2014 (un amistós amb Eslovàquia). Avui a les 20.00h, a l'estadi Reina Victòria de Gibraltar, ha jugat el seu segon amistós contra les Illes Fèroe (1-4) i tornarà a jugar el dia 5 d’aquest mes contra Estònia. La selecció de Gibraltar compta amb una penya de seguidors catalans, la           “Gibraltar’s Football Team Suporters. Catalan Bay.”.

D’altra banda, la FIFA(Federació Internacional de Futbol Associació) va aclarir que els clubs i els equips de Kosovo no podran jugar partits de classificació (Gibraltar si que participarà en els partits de classificació de l’Eurocopa 2016 i per aquest motiu ha de reformar el seu estadi). Tot i això, la Federació de Futbol de Kosovo ha anunciat avui que la selecció nacional jugarà el proper dia 5 de març el seu primer partit amistós contra Haití, després que la FIFA autoritzés el partit a condició que els kosovars no exhibeixin símbols nacionals , com banderes o emblemes, ni fer sonar himnes nacionals, encara que sí poden portar a la samarreta el nom de " Kosovo".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid