Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2004 Commemoració dels 300 anys de sobirania britànica a Gibraltar

2004 Commemoració dels 300 anys de sobirania britànica a Gibraltar

04/08/2004 Tal dia com avui

Gibraltar celebrava en aquesta data el 300è aniversari de la conquesta britànica (amb col·laboració catalana) d'aquest petit territori de la Península Ibèrica amb diversos actes, entre els quals una parada militar i una cadena humana en què participaren 15.000 persones, la meitat de la població gibraltarenya. A més, el Parlament de Gibraltar aprovava en aquest context una declaració en què demana al Regne Unit que es resistís als intents annexionistes espanyols. Tant el Govern de Rodríguez Zapatero com els portaveus del Partit Popular van oferir mostres del seu nacionalisme espanyol ranci a través de mostres de protesta, sense tenir en compte la voluntat de la població gibraltarenya, sobretot per la presència en els actes del ministre de Defensa britànic, Geoff Hoon.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid