Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
Pablo Hasél serà el primer raper d'Europa a anar a la presó per les seves cançons

Pablo Hasél anirà a la presó per expressar idees en cançons o xarxes socials acusat de tres delictes: enaltiment de el terrorisme, injúries a la corona i injúries a les institucions de l'Estat.

02/02/2021 Drets i Llibertats
Pablo Hasel Pablo Hasel

D'aquí pocs dies Pablo Hasél serà el primer raper d'Europa a anar a la presó per les seves cançons. El primer havia de ser Josep Miquel Arenas Beltran (més conegut pel seu nom artístic Valtònyc) però es va exiliar a Bèlgica.

El raper Pablo Hasél va ser condemnat a nou mesos i un dia de presó per la Sala d'Apel·lacions de l'Audiència Nacional el setembre de 2018, així com al pagament d'una multa d'aproximadament 30.000 euros per un delicte d'enaltiment de terrorisme, i injúries i calúmnies a la monarquia i a les forces de seguretat de l'Estat, per difondre 'missatges atemptatoris' en xarxes socials. També té pendent una altra condemna de dos anys del 2015.

 

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid