Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El raper Pablo Hasél actuarà aquesta nit a Lleida per recaptar diners per la seva defensa

El raper lleidatà detingut i conduït a l'Audiència Nacional el passat 4 d'octubre per enaltiment del terrorisme actuarà aquest dijous a la nit a la sala Boite de Lleida per tal de recaptar diners per la seva defensa.

Hasél va sortir en llibertat provisional l'endemà amb l'obligació de comparèixer els dies 1 i 15 de cada mes al jutjat. Ara, el seu grup de suport ha organitzat una rebuda popular al cantant de hip hop comunista. La festa de benvinguda se celebrarà a les onze de la nit amb una entrada simbòlica de tres euros que es destinaran a les despeses judicials del procés. La festa comtarà amb l'actuació en directe del cantant lleidatà de hip hop Ciniko, a més del propi Hasél.

13/10/2011 13:19 Cultura

 

El grup de suport avisen que "els poderosos han de saber que si en toquen a un ens toquen a tots", i reiteren que "ser comunista no es cap delicte".

La interlocutòria redactada pel magistrat de l'Audiència Nacional espanyola Fernando Andreu Merelles explica que va ser la Brigada Provincial d'Informació de la policia espanyola qui va detectar dotze arxius a Youtube en els quals Hasél es referia a organitzacions com ETA, GRAPO, al-Qaida o Terra Lliure, "exalçant i celebrant algunes de les accions terroristes comeses per tals grups", assenyala el text.

Les investigacions van concloure que dues de les tres identitats amb les que s'havien pujat els vídeos a Youtube corresponien a la mateixa IP, corresponent al domicili de Hasél, a Lleida. Posteriorment es va demanar informació a les companyies telefòniques i a gestors com Google o Microsoft, els quals van donar a la policia "indicis racionals i fonamentats que la persona que va publicitar els arxius que podrien ser constititius de d'un delicte d'enaltiment del terrorisme i de descrèdit, menyspreu i humiliació a les seves víctimes seria Pablo Rivadulla Duró", conegut amb el nom artístic de Pablo Hasél.

"Enaltiment del terrorisme és el que fa el PP i el PSOE"

En sortir de l'Audiència Nacional, Hasél ha declarat als mitjans: "Seguiré cantant. Enaltiment del terrorisme és el que fa PP i PSOE donant suport a guerres al tercer món i venent míssils a països genocides com Israel".

 

{youtube}d57izywsTzw{/youtube}

{youtube}B4-ItwtfnKc{/youtube} 

{youtube}xY5DV_LOkz0{/youtube}

 

Per saber-ne més:

Declaració de Pablo Hasél després de la seva detenció

L'Audiència Nacional acusa Hasél d'"exalçar i celebrar accions terroristes" a les seves cançons 

L'antifeixisme se solidaritza amb el raper lleidatà Pablo Hasél

Detingut un cantant de rap a Lleida pel contingut polític de les seves cançons

El govern espanyol mantindrà la incomunicació com a arma repressiva 

Amnistia Internacional demana a l'estat espanyol que suprimeixi el règim d'incomunicació  

La violència estatal 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid