Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Pablo Hasél a la UAB

Dijous 20 de març a les 13h el cantant de rap Pablo Hasél farà una xerrada a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona per parlar sobre el seu cas. L'acte està organitzat pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

17/03/2014 Drets i Llibertats

Pablo Hasél fou detingut a Lleida el 4 d'octubre de 2011 per la policia espanyola acusat d'apologia del terrorisme en les lletres de les seves cançons, i posteriorment enviat a l'Audiència Nacional d'Espanya. El següent dia, després d'haver declarat, va ser posat en llibertat amb càrrecs. Un any més tard van detenir  el seu productor musical. El passat dilluns 10 de març fou jutjat a l'Audiència Nacional i s'enfronta a una possible pena de dos anys de presó.

El proper dijous 20 de març a les 13h  el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans ha convidat Hasél a fer una xerrada a la Plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona per parlar sobre el seu cas

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid