Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'expressió
Nova onada de protestes en algunes poblacions de Catalunya en contra de l'empresonament de Pablo Hasél

La novena jornada de mobilitzacions s'han centrat a Vilanova i la Geltrú, Manresa i Valls

25/02/2021 Drets i Llibertats

A Vilanova i la Geltrú, una manifestació pels carrers de la ciiutat ha acabat amb aldarulls. Un grup de persones van trencar vidres de la plaça de les Cols, van fer pintades a entitats bancàries i establiments comercials a la Rambla Principal i van llançar pintura i pedres a la línia policial situada a la caserna de la Guàrdia Civil. 

A Manresa, sota el lema  "Defensem-nos contra la repressió" més de 200 persones s'han concentrat a Manresa per protestar per l'empresonament del raper Pablo Hasél. Els manifestants han llegit un manifest a la plaça Major. A continuació s'ha dirigit cap a la caserna de la guàrdia civil, però el mosos els hi han barrat el pas.

A Valls, la protesta,  s’ha iniciat a la plaça U d’Octubre amb la lectura d’un manifest. A més de la crítica contra les càrregues policials que s’han produït a Valls i arreu del territori, també s’han denunciat les “retencions amb força a cinc menors d’edat” i la “militarització dels carrers de Valls”. En aquesta línia han demant la dissolució de la Brimo i han criticat els partits "suposadament" independentistes per la defensa de les actuacions policials d'aquests dies. La marxa ha continuat cap a la caserna dels mossos on els manifestants han cremat cartells amb l’escut de la Brimo, davant dels agents que es trobaven custodiant la caserna.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid