Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Una dona perd l'ull per una bala de foam a la manifestació per a la llibertat de Hasél d'ahir a Barcelona

Ha estat operada avui i no ha pogut salvar l'ull. El centre Irídia de defensa dels drets humans necessita imatges per investigar els fets que van passar entre 20.30 i 20.45h a Via Augusta entre Diagonal i Travessera de Gràcia.

17/02/2021 Drets i Llibertats
El centre Irídia de defensa dels drets humans informa des del seu Twiter que una dona ha perdut l'ull per una bala de foam a la manifestació per a la llibertat de Hasél d'ahir a Barcelona. El centre Irídia ha afegit que 'tal com portem advertint des de fa anys, les bales de foam són molt perilloses i poden generar greus lesions, fins i tot la mort. És una arma de precisió, no com bales goma. És molt greu que tant a l'octubre 2019 com ahir s'hagin donat casos de persones ferides amb foam al cap'. També ha demanat la col·laboració ciutadana per identificar l'escopetar que va disparar: 'Necessitem imatges per investigar els fets: Entre 20.30 i 20.45h a Via Augusta entre Diagonal i Travessera de Gràcia'.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid