Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'expressió
Cinquena nit de manifestaciones arreu de Catalunya per la llibertat de Pablo Hasél

Barcelona, Lleida i Tarragona han viscut una nova nit d'aldarulls. Principalment a Barcelona, A la capital del Segrià, els mossos d'esquadra han tingut l'ajuda de la policia nacional espanyola, que ha tornat a disparar bales de goma a Catalunya, tal com va fer l’octubre del 2019 durant les protestes contra la sentència del procés. A  Cubelles un vehicle ha atropellat un participant de la protesta. A Barcelona, ha hagut 8 detencions, a Lleida 2 i a Tarragona 1. Per la seva banda, el SEM ha hagut d'atendre 9 ferits.

21/02/2021 Drets i Llibertats

La cinquena onada de protestes s'han centrat principalment a Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Reus, Sabadell, Cubelles i Palma. També hi han hagut concentracions i manifestacions a Madrid i Pamplona.

A Barcelona, la manifestació ha començat a les 19 hores a la plaça Universitat, on s’han començat a sumar diferents columnes provinents d’altres barris de la ciutat i de localitats com Esplugues, Santa Coloma de Gramenet o Badalona. Unes sis mil persones segonsla guàrdia urbana.

A Tarragona la manifestació ha començat a les sis de la tarda a la plaça de la Font, i ha reunit unes cent persones en un ambient reivindicatiu i festiu, convocades per l’esquerra independentista sota el lema “La solidaritat, la nostra millor arma”, en un acte que ha comptat amb les actuacions dels grups Akila i Fetitxe 13.

A Reus, la plaça del Mercadal ha aplegat la concentració i a Lleida, la gent s'ha concentrat a la plaça Ricard Vinyes. A Cubelles, un vehicle ha atropellat un participant de la manifestació que es realitzava paral·lelament per la C-31. A Girona, la mobilització s'ha iniciat a la plaça U d'Octubre.

A Palma, malgrat la prohibició de la delegació del govern espanyol a les Illes, centenars de persones han protestat per l'empresonament de Pablo Hasél.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid