Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'expressió
L'impacte del cas Hasél als mitjans internacionals

Els mitjans internacionals es fan ressò de l'empresonament de Pabló Hasél i de les manifestacions de protesta per aquest fet. Diversos vídeos (en aquest article se'n poden veure cinc) i articles de premsa informen de la situació.

22/02/2021 Internacional

–La RAI tracta el tema amb un artícle: Polizia cattura rapper catalano condannato per tweet contro monarchia

–Le Parisien tracta el tema amb tres artícles;  Arrestation mouvementée du rappeur condamné pour ses tweets contre la monarchie et la police , Emprisonnement du rappeur catalan Pablo Hasel : la colère monte, nouveaux heurts avec la police en EspagneTroisième jour de violentes manifestations, depuis l’arrestation du rappeur Pablo Hasél 


–Neue Zürcher Zeitung (NZZ) tracta el tema amb dos artícles: Spaniens Polizei stürmt eine Universität, um den umstrittenen Rapper Pablo Hasél zu verhaften i Seit der «Wut-Rapper» Pablo Hasél verhaftet wurde, erschüttern Krawalle Spanien.


–El diari italià Globalist tracta el tema amb un artícle; Arrestato il rapper catalano Pablo Hasel: l’accusa è apologia di terrorismo e ingiurie alla Corona


–Aljazeera tracta el tema amb tres artícles: Spanish police arrest rapper convicted in free speech case , Woman hit by police rubber bullet ‘loses eye’Peaceful Barcelona rally for jailed rapper devolves into clashes

 -Le Monde tracta el tema amb dos artícles:  « Mercenaires de merde » : le rappeur espagnol qui avait attaqué les forces de l’ordre et la monarchie arrêté i En Espagne, plusieurs personnes interpellées lors d’une nouvelle nuit de manifestations contre l’incarcération d’un rappeur.

-The New York Times tracta el tema amb un artícle: ‘You Are Not Alone’: Spanish Rapper’s Arrest Sparks Free Speech Protests  

–The Guardian tracta el tema amb tres artícles: Spanish police storm university in Lleida and arrest fugitive rapperAngry words: rapper's jailing exposes Spain's free speech faultlines i Violence over jailing of rapper rocks Spain for third night.

–L’agència  Euronews tracta el tema amb tres artícles : Spanish police arrest rapper over controversial tweets attacking police and monarchy i ¿Quién es Pablo Hasél y por qué está en la cárcel? i La quinta noche de protestas contra el encarcelamiento del rapero Pablo Hasél termina con saqueos. 

- La BBC tracta el tema amb tres artícles: Rapper Pablo Hasel locks himself in university to avoid jail,   Spain: Rapper Pablo Hasel arrested after police enter university i Pablo Hasél protests: Violence in Spanish cities over rapper’s jailing.

-El diari argentí Clarín tracta el tema a un article: Frustración, malestar y agotamiento: las claves tras las protestas por el arresto del rapero Pablo Hasel en España.

- Per acabar aquesta llista penjarem dos enllaços amb notícies de Deutsche Welle (DW) El rapero Pablo Hasél y la libertad de expresión en España i de RTVE Grupos de manifestantes arrojan objetos a los Mossos en una nueva protesta en apoyo a Hasel en Barcelona. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid