Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat d'expressió
Sisena nit de protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél

La Plataforma de suport a Hasél convoca mobilitzacions tota la setmana. Les manifestacions, que van començar dimarts passat, s’han saldat, fins ara, amb 102 persones detingudes, de les quals de moment només una ha ingressat a la presó.

22/02/2021 Drets i Llibertats

Aquesta nit han hagut manifestacions a Barcelona, Girona i Tortosa en la sisena onada de protestes contra l'empreonament de Pablo Hasél. A Bilbo també hi hagut una mobilització aquest diumenge al migdia que s'ha saldat amb una detenció.

A Barcelona han continuat les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél. Aquesta nit els mossos han detingut 8 persones, cinc per robatoris a una botiga del passeig de Gràcia i tres per desordres públics.

Cap a les 19h, nombroses persones s'han concentrat a l'estació de Sants de Barcelona on s'ha fet una assemblea. Els assistents han puntualitzat que no només es manifesten per la llibertat de Hasél, sinó també per la sanitat pública i el futur dels joves, o contra la llei Mordassa. A continuació s'han dirigit en manifestació cap a la plaça Espanya, la Gran Via fins arribar a la Comissaria de la Policia Nacional espanyola de Via Laietana on s'han generat moment de tensió, ja que estava blindada pels mossos i els manifestants han llançat alguns petards i han arrencat elements del mobiliari urbà.

A Girona, centenars de peraones s'han manifestat sota el lema ‘Escac i mat al règim #llibertatHasel’. La protesta s’ha acabat a la plaça U d’Octubre, el mateix on havia començat, després de recorrer els carrers centrics de la ciutat.

A Tortosa un centenar de persones han protestat davant la comissaria dels Mossos contra les últimes actuacions del cos en les manifestacions d'aquesta setmana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid