Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S23
"La nostra independència parla des d'habitatge fins a salut, passant per la defensa del territori"

Acte polític de Poble Lliure i La Forja - Jovent Revolucionari en motiu de la Diada nacional de Catalunya. Tots els parlaments

14/09/2023 Política

Cap al migdia de la Diada va tenir lloc l'acte polític de La Forja i Poble Lliure al passeig del Born de Barcelona. Arnau Juanmartí, portaveu de La Forja, la Dolors Sabater, l'Albert Botran, la Blanca Llum i en Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure van prendre la paraula sota el lema "Fem Foc Nou", amb l'objectiu de posar el focus recuperar la iniciativa independentista i definir una estratègia clara que permeti enfortir el moviment i avançar cap als objectius de la independència i la revolució dels Països Catalans.

El portaveu de La Forja va criticar el cinisme del govern de la Generalitat per definir-se independentista i està al servei l'Ibex. Dolors Sabater va reivindicar  "una unitat popular àmplia, sense renúncies, i sumant-hi el sobiranisme i el municipalisme, valent i revolucionari, tenint la llengua com a eix vertebrador". Per la seva banda, Albert Botran va manifestar que "ens cal una unitat popular forta que s'enfronti al setge de l'Estat i de les classes dominants. Que ompli de contingut la nostra independència". Tot dient que "la nostra independència parla des d'habitatge fins a salut, passant per la defensa del territori". Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure va tancar l'acte, recordant la figura de Salvador Allende en el 50à de la seva mort, fent un paral·lelisme amb Catalunya, "Allende volia per Xile un futur digne, sobirà i independent. Què volem pels Països Catalans? Un futur digne, sobirà i independent". A continuació,  La Forja i Poble Lliure realitzaran la tradicional ofrena floral al Fossar de les Moreres. Les dues organitzacions van assistir a la tarda a la manifestació de l'ANC.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid