Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'Hivern
STOP JJOO considera l’”Estratègia Pirineu” de Govern una operació de maquillatge de les seves polítiques

vui els Consellers de Territori i de Vicepresidència han presentat un “document per acabar” a la Seu d’Urgell

03/04/2023 Lema
L’”Estratègia Pirineu” és un document en construcció del Departament de Territori, que el Govern de la Generalitat defensa com la proposta per encarar les propostes de futur pel Pirineu i que avui el Conseller del Departament de Territori, Juli Fernàndez, i la Consellera de Vicepresidència, Laura Vilagrà, han presentat a la Seu d’Urgell.

Des d’STOP JJOO titllen el document de presa de pèl, una proposta inacabada que venen fruit d’un procés participatiu que no ha estat real i que només cerca legitimar una proposta inacabada. En aquesta línia, destaquen que no han deixat assistir a cap membre de la Plataforma a l’acte.

La Plataforma considera aquesta proposta una operació de maquillatge en plena precampanya de les eleccions municipals, de contingut i perfil molt baix, i que arriba fruit de la gran contestació social organitzada en contra de la candidatura dels JJOO d’hivern al Pirineu i que ha obligat a Govern a fer aquest procés de marketing i blanqueig de les seves polítiques que en realitat van en la línia contrària. En la presentació d’avui no s’ha fet cap proposta tangible en habitatge, ni en mobilitat, ni en clau de diversificació econòmica. De la presentació d’avui visualitza que la única proposta de Govern per les comarques de muntanya es continua basant en esdeveniment turístics en el món de l’esport.

També posen de manifest que mentre avui a la Seu d’Urgell es feia aquesta presentació, Govern porta dos anys insistint, d'esquena al Pirineu, amb uns JJOOh sense sentit, i la prova n’és que la consellera Vilagrà continua reunint-se d'amagat amb el COE.

STOP JJOO exigeix al Govern de la Generalitat que deixi de fer reunions d'amagat amb el Sr. Blanco, president del COE, que enterrin definitivament la candidatura olímpica i que es posin a treballar de manera real i ferma per la gent del Pirineu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid