Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JOCS d'Hivern
STOP JJOO denuncia l’anunci publicitari de Govern de la candidatura olímpica Pirineu 2030

Han presentat queixa al Síndic de Greuges, a l’Oficina Antifrau i al Consell de l’Audiovisual de Catalunya i demana que la ciutadania faci el mateix

15/06/2022 Drets i Llibertats

Avui la Plataforma STOP JJOO ha presentat una denúncia al Síndic de Greuges, a l’Oficina Antifrau i al Consell de l’Audiovisual de Catalunya per impugnar la campanya publicitària que Govern fa setmanes que ha iniciat amb la intenció de crear un clima social favorable entorn a la candidatura dels JJOO d’hivern Pirineu 2030.

Denuncien que tot i que el COE i el govern de l’Espanyol ja han informat a la consellera Vilagrà que no donaran suport a la candidatura catalana, la Generalitat continua destinant elevats recursos públics a una proposta olímpica que és un vaixell que fa aigües per tot arreu i que en els propers dies s’acabarà enfonsant.

També alerten de l’incompliment de determinats preceptes de la Llei 10/2014, de la clara intencionalitat política que suposa aquesta campanya de màrqueting i d’utilitzar els mitjans públics per fer campanya, trecant la neutralitat institucional per convèncer a la gent que es posicioni a favor dels JJOO,      condicionant el pluralisme polític i social i la igualtat de condicions dels veïns i veïnes del Pirineu.

STOP JJOO demana que es retiri immediatament tot el material propagantdístic i que no se’n generi més, que es faci públic el cost econòmic total que ha suposat aquesta campanya publicitària, tant de realització com de publicació, que es comptabilitzin i es facin públics tots els minuts emesos d’aquesta falca publicitària i que es retornin a les entitats contràries als JJOO, així com els espais de publicitat en paper.

Així mateix, la plataforma demana el suport ciutadà per afegir-se, de forma individual, a la queixa que han presentat al Síndic de Greuges, per crear un allau de denúncies entorn a aquesta campanya.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid