Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jocs d'Hivern
STOP JJOO lamenta que Govern segueixi destinant recursos públics ara en una candidatura olímpica catalana

Reclamen que és urgent que Govern plantegi solucions per avançar en una altra direcció que permeti revertir la greu crisi climàtica, econòmica i social

29/07/2022 Territori

Després de l’anunci d’ahir de la consellera Laura Vilagrà, amb l’enèsim intent de del Govern de la Generalitat d’impulsar una candidatura davant del COE pels JJOO de 2030 o posteriors, la Plataforma STOP JJOO lamenta la obstinació de del Govern d‘ERC i JxCat en un projecte que sols respon als interessos de lobbys i patronals, un projecte que condemna a seguir depenent d’un model esgotat i injust a la gent del  Pirineu i que només una menjadora de recursos públics.

Davant la greu situació d’emergència social, econòmica i climàtica que viu el Pirineu i que s’està fent palès aquests dies amb una greu sequera i un elevat risc d’incendi forestal, des d’STOP JJOO creuen que és urgent obrir un nou cicle en la direcció contrària, per fer territoris resilients i dotar-los dels serveis perquè la gent del Pirineu pugui viure amb els mateixos drets que la gent de qualsevol altre indret del país.

La Plataforma també exigeix que la Consellera Vilagrà convoqui la consulta que va suspendre i que es paralitzin els tràmits de la candidatura fins que els veïns i veïnes del Pirineu no puguin decidir. I és que l’anunci de la candidatura en solitari arriba només 4 dies després del dia en què s’hagués hagut de consultar a la gent de les comarques afectades.

Per altra banda, aprofiten l’ocasió per celebrar que el Consell de l’Audiovisual de Catalunya hagi iniciat actuacions per determinar si les emissions de l’anunci publicitari a través dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), així com la difusió per diverses publicacions en paper, de s’ajusten al marc normatiu. Recorden que això ha estat fruit de la denúncia que STOP JJOO va presentar el passat  de juny al propi Consell i també al Síndic de Greuges de Catalunya i a l’Oficina Antifrau.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid