Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PedalaPirineu
STOP JJOO impulsa la PedalaPirineu una ruta ciclista que reinvindica Un Pirineu viu!

La ruta combinarà esport, cultura, música i participació ciutadana pel seu pas per les comarques del Pirineu.

08/07/2022 Drets i Llibertats

Tot i que sembla ser que en els darrers dies la viabilitat de la candidatura olímpica pels jocs d’hivern Pirineu 2030 s’ha anat volatilitzant, la Plataforma STOP JJOO segueix viva i i presenta ara la PedalaPirineu Per un Pirineu Viu!

La PedalaPirineu vol ser una ruta popular pel territori Pirinenc que neix de la confluència entre amants de la bicicleta, del Pirineu i de la plataforma STOP JJOO. El seu objectiu és reivindicar un Pirineu Viu i la necessitat de construir un nou model, molt allunyat de l’actual, el dels macroprojectes com els JJOO d’hivern.

Comença demà a Ripoll i s’acabarà el 16 de juliol a Sort en un acte final de ruta, passant durant aquests dies per les 6 comarques de la vegueria de l’Alt Pirineu i l’Aran i també per Ripollès, Berguedà i Solsonès.

Els ciclistes es desplaçaran de vall en vall, recorrent ports de muntanya i pobles i aprofitant per fer parada a cada comarca. Durant el recorregut es faran parades de denúncia de fracassos i agressions derivades del model existent, però també, es voldrà visibilitzar les iniciatives transformadores existents.

Es farà parada a cada comarca, des d’on s’estan organitzant activitats variades que volen fomentar la participació de la gent que habita aquest territori, des de la crítica al model imperant a ser una crida per plantejar alternatives per aquestes comarques. Les parades es complementaran amb actes festius, culturals i musicals.

La plataforma ha habilitat un enllaç d’inscripció i un menú a la seva web amb tota la informació.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid