Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independents per Fornells proposa un pla de xoc i planteja la creació d'una comissió de treball participativa i oberta al poble
16/05/2020 Política

Independents Per Fornells, grup a l’oposició a l’Ajuntament de Fornells, actua de manera activa davant del COVID-19 i per això durant aquest últims mesos han estat treballant un pla de xoc que han fet públic aquesta setmana, per fer front a la crisi social i econòmica en la qual estem immersos. Aquest Pla de Xoc consta de 17 mesures que consideren les més necessàries i executables. Per això van redactar un document que va ser enviat a tots els regidors i regidores que formen el ple municipal per tal de poder-les treballar conjuntament, perquè pensen que en moments com aquests cal deixar de banda l'aritmètica política i posar fil a l'agulla amb el màxim nombre de caps pensant. Entre les mesures presentades destaquen el doblament de partida d’ajudes socials dels pressupostos (encara no aprovats), avançar en la recuperació de sobiranies municipals o la creació d’horts comunitaris en espais no urbanitzats per a recuperar espai comú i impulsar iniciatives autogestionades.

Creuen indispensable la creació d’una Comissió de treball COVID, que ha d'estar formada pels partits representats a l'Ajuntament, totes les entitats municipals i tots els veïns i veïnes que vulguin formar-ne part. Tal i com es va dir en una reunió prèvia amb els portaveus del Consistori, és el moment d’actuar i fer força junts. Aquesta és la mesura més urgent des del seu punt de vista, ja que creuen necessari un espai més obert, encara que tanmateix sense la voluntat de superar la sobirania del ple, però que actuiï de canal de participació formal i periòdic on poder plantejar i debatre totes les qüestions que afectaran als veïns i veïnes del municipi de manera organitzada i participativa.


Saben i tenen molt clar que en el municipalisme cal fer xarxa i per això han parlat i s'han assessorat amb altres candidatures d'arreu del territori per elaborar aquest Pla de xoc post-COVID 19 en assemblees setmanals de forma telemàtica amb la voluntat de millorar la vida de Fornells davant la situació que estem vivint.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid