Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
per la república
Independents Per Fornells desborda el Centre Social U d'Octubre de 2017 amb Jaume Alonso Cuevillas

Els ponents també van demanar el retorn dels exiliats, l'alliberament dels presos polítics i suport i força per les companyes encausades en totes les causes relacionades amb el procés d'autodeterminació de Catalunya, així com explicitament a la recent Caputxinada de la UdG.

27/01/2019 Política
Ahir, diumenge 27 de Gener, el Centre Social U d'Octubre de 2017 de Fornells de la Selva va quedar petit per un acte organitzat pel grup Independents Per Fornells. L'acte, anomenat "Llei VS Desobediència Civil" amb un cartell de luxe, comptava amb els ponents Jaume Alonso Cuevillas, Montserrat Vinyets i Carla Costa.

Durant la xerrada es va parlar de la desobediència civil no violenta i les seves conseqüències, sempre enfocat al cas català. Els ponents van deixar clar que desobeir es una obligació en defensa dels drets fonamentals quan aquests són perseguits o criminalitzats.

Els ponents també van demanar el retorn dels exiliats, l'alliberament dels presos polítics i suport i força per les companyes encausades en totes les causes relacionades amb el procés d'autodeterminació de Catalunya, així com explicitament a la recent Caputxinada de la UdG.

Els integrants del projecte d'Independents Per Fornells es mostren il·lusionats per treballar pel poble i animats per la gran rebuda que està tenint la iniciativa al municipi, a la que molts ciutadans ja s’hi han apropat per exposar idees, queixes i propostes sobre el funcionament del poble i per participar- hi. Aquest fet demostra, en paraules dels impulsors, “que els fornellencs i fornellenques tenim molt a dir sobre quin poble volem i quines coses ens agradaria canviar entre tots i totes”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid