Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment Popular
Es presenta a Fornells la iniciativa ciutadana “Independents per Fornells”

Aquest diumenge 13 de maig realitzaran el seu primer acte públic, de 10 a 14h durant el Mercat del poble al Passatge dels Horts (davant de l'Església), per tal de recollir adhesions a la sol·licitud presentada el passat 6 d’abril a l’Ajuntament per canviar el nom del carrer Vicens Vives pel de “U d’octubre de 2017”.

11/05/2018 Política
Al municipi de Fornells de la Selva s’ha engegat una nova iniciativa de veïns i veïnes, que sota el nom d’Independents per Fornells, neix amb la voluntat de construir un nou model de poble: més participatiu, més inclusiu i en el que s’escolti i es tingui en compte la veu de tots els seus ciutadans. Un nou poble que es mostri també, plenament compromès amb el país.

Aquest diumenge 13 de maig realitzaran el seu primer acte públic, de 10 a 14h durant el Mercat del poble al Passatge dels Horts (davant de l'Església), per tal de recollir adhesions a la sol·licitud presentada el passat 6 d’abril a l’Ajuntament per canviar el nom del carrer Vicens Vives pel de “U d’octubre de 2017”. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fer memòria de la unió del poble davant la repressió de l’Estat Espanyol i el bloc 155, i la ubicació s’ha triat per commemorar el lloc exacte en el què els fornellencs i fornellenques es van unir per fer pinya durant tot el dia, a favor de la democràcia i l’autodeterminació de Catalunya.

En aquesta parada els veïns tindran també la possibilitat d’intercanviar opinions amb les persones impulsores d’Independents per Fornells i proposar idees de millora pel poble.

El dia 20 de maig es farà la presentació oficial d’IPF, mitjançant un acte que porta per títol “Des dels municipis, recuperem sobiranies”. Comptarà amb la participació d’en Lluc Salellas (portaveu nacional de la CUP i regidor a l’Ajuntament de Girona) que introduirà la necessitat de recuperar sobiranies des del municipalisme i algunes de les experiències engegades en aquest sentit; de la Cooperativa Som Energia que presentarà propostes alternatives de canvi en el model energètic; i també prendrà la paraula un representant de la nova iniciativa ciutadana que presentarà el projecte. L’acte, que serà a les 12h al Centre Social comptarà també amb un vermut popular.

Els impulsors del nou projecte es mostren il·lusionats per treballar pel poble i animats per la gran rebuda que està tenint la iniciativa a la que molts ciutadans ja s’hi han apropat per exposar queixes i propostes sobre el funcionament del poble i per participar-hi. Aquest fet demostra, en paraules dels impulsors “que els fornellencs i fornellenques tenim molt a dir sobre quin poble volem”. El nou col·lectiu ja ha obert perfils a les xarxes socials de Facebook (IndependentsPerFornells), Instagram (@ipfornells) i Twitter (@IPFornells).

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Vuit militants d'Arran detinguts davant del TS a Madrid quan intentaven fer una acció de protesta
  5. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  6. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  7. Som Energia celebrarà les 1.000 persones sòcies d’Osona en la jornada "Revolució EnergÈTICA"
  8. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  9. El darrer judici polític
  10. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid