Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Exposició fotogràfica: "1-O al Col·legi Verd" al Casal Independentista El Forn

El fotògraf Joan Aureli Martí Boigues inaugura una exposició al Casal Independentista El Forn amb fotografies sobre les càrregues policials de l’1 d'Octubre de 2017 a les portes del Col·legi Verd de Girona.

21/11/2018 Harmonies de lluita
Aquest projecte (finançat amb micromecenatge) del fotògraf Joan Aureli Martí Boigues és sobre les càrregues policials i els fets que van passar l’1 d'Octubre de 2017 a les portes del Col·legi Verd de Girona. L'exposició restarà al Casal Independentista El Forn els mesos de novembe i desembre.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid