Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EL FORN
Activitats al Casal El Forn de Girona

Nit de glosa, una xerrada sobre Nicaragua i la presentació de la campanya “Monarquia és estat d'excepció: independència, república i socialisme” són  algunes de les activitats programades per aquesta setmana al Casal Independentista El Forn de Girona

19/03/2014 Harmonies de lluita

Avui dimecres 19 de març a les 19h. s’organitza una nit de glosa (la glosa consisteix en improvisar rimes a partir de diferents tonades) al casal. Les sessions de glosa organitzades al Casal Independentista El Forn són totalment obertes i gratuïtes, i es poden portar instruments per acompanyar als glosadors i glosadores.

Demà dijous 20 de març a les 19:30h, es realitzarà una xerrada sobre Nicaragua amb el títol “Quin procés viu Nicaragua?” que  anirà a càrrec de Jaume Soler i Pastells, membre de SOARPAL, Solidaritat Arbúcies-Palacagüina.

Finalment dissabte 22 de març a les 12h del migdia al casal independentista El Forn de Girona es  presentarà  la campanya 'Monarquia és estat d'excepció: independència, república i socialisme'. L'acte consistirà en una xerrada, vermut de presentació de la campanya i un dinar solidari posterior per recollir fons per les diverses persones encausades per haver protestat per la visita de la monarquia espanyola a la comarca. Al llarg dels últims temps han estat constants les visites de la monarquia espanyola a la ciutat de Girona i són molts els ciutadans que  han estat encausats per la justícia espanyola per protestar contra la seva presència. A partir d’aquest fet neix la campanya impulsada per Alerta Solidària “Monarquia és estat d’excepció: independència, república i socialisme”. A més a més, cal recordar que un dels 4 eixos d'acció de la CUP Girona és l'eix de la Girona Republicana que durant les pròximes setmanes organitzarà diversos actes en contra de la monarquia borbònica.




Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid