Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ataquen el casal independentista El Forn de Girona

L'entitat ha anunciat que durant el dia d'avui presentarà una denúncia contra els fets, que han coincidit amb la diada de Sant Jordi

24/04/2013 Drets i Llibertats
Atac al Casal Independentista El Forn Atac al Casal Independentista El Forn de Girona

Aquesta nit passada la façana del Casal Independentista El Forn de Girona ha estat atacada per uns desconeguts, que han llençat pintura contra el rètol del local i l'han malmès. El casal independentista ha rebut atacs de caràcter feixista i espanyolista en reiterades ocasions durant la seva història, especialment en els dos anteriors locals de l'associació, però és la primera vegada que l'actual local de la plaça Sant Pere pateix una agressió d'aquest tipus.

L'associació ha denunciat la impunitat amb què sectors espanyolistes i ultradretans actuen a la ciutat, i ha reclamat tant a l'Ajuntament de Girona com al Departament d'Interior 'tolerància zero' amb aquells qui promouen el racisme, la xenofòbia i els valors antidemocràtics.

Polèmica amb agents de la policia nacional espanyola

El passat mes de setembre, quatre agents de la policia nacional espanyola ja van protagonitzar una polèmica al Casal, quan van entrar al local amb actitud provocadora i van assenyalar diversos membres de l'entitat dirigint-s'hi pel seu nom sense haver-los identificat prèviament.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid