Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CASAL INDEPENDENTISTA EL FORN
El Casal independentista El Forn de Girona celebra 17 anys

Aquest cap de setmana el Casal independentista El Forn de Girona celebra els 17 anys d’existència amb una programació especial d’actes.

31/05/2017 Harmonies de lluita

Aquest cap de setmana el Casal independentista El Forn de Girona celebra els 17 anys d’existència amb una programació especial d’actes. El primer, que tindrà lloc el divendres 2 de juny a les 19h al mateix Casal, serà la presentació del llibre “Sankt Pauli: un altre futbol és possible”. L’acte comptarà amb la presència dels seus autors Carles Viñas i Natxo Parra i serà presentat per l’equip del programa radiofònic ‘La Sotana’.

L’endemà dissabte a les 11.30h tindrà lloc a la plaça Sant Pere una actuació d’animació infantil amb el grup ‘Els Atrapasomnis’, i a continuació hi haurà un vermut musicat amb el PD Voll Dammer. Les activitats culminaran amb un concurs de paelles a la mateixa plaça i una sobretaula musicada amb el cantautor David Mauricio.

Actualment el Casal independentista El Forn té la seu a la plaça Sant Pere, i disposa d’un servei de bar-restaurant basat en productes ecològics i en la promoció del consum responsable i de proximitat. Igualment, l’espai gaudeix d’una programació regular d’activitats com ara xerrades, exposicions, recitals i concerts.

En aquest sentit, des de fa anys El Forn participa del teixit associatiu gironí i promou un model d’oci alternatiu i d’arrel popular a la ciutat. L’entitat també treballa per dinamitzar la lluita de l’independentisme popular i dels diferents moviments socials gironins.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid