Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EL FORN
Barnils al casal El Forn

Demà es presenta el llibre”Vint i Barnils” i el documental “Barnils tal com raja” al casal independentista El Forn de Girona

25/02/2014 Comunicació
Demà dimecres 26 de febrer a les 19h,  Laia Altarriba i Laia Soldevila presenten el llibre”Vint i Barnils” i el documental “Barnils tal com raja” al casal independentista El Forn de Girona en un acte organitzat pel mateix casal i el Grup Barnils. El llibre”Vint i Barnils” de Laia Altarriba és un recull  d’entrevistes a familiars, amics, periodistes, escriptors, polítics, noctàmbuls, etc. que van conèixer Ramon Barnils, entre els quals hi ha Joan de Sagarra, Pepe Ribas, Eliseu Climent, Vicent Partal, Biel Mesquida, March Recha, Ferran Torrent i Ignasi Solé Sugranyes. Un llibre sobre un periodista d'estil corrosiu i crític envers la societat dominant.

Al documental 'Barnils tal com raja' d'Albert Lloreta i Laia Soldevila surten 26 persones parlant de Ramon Barnils, 19 de les quals no surten al llibre i ho fan exclusivament pel documental. Per Soldevila “el llibre és el Ramon vist per vint persones (familiars i amics) mentre que al documental, l'eix central és el mateix Ramon (a qui anem sentint a partir d'entrevistes a Catalunya Ràdio i a El Temps) i les entrevistes són un acompanyament d'això, junt amb talls de TV3 i filmacions als espais per on va passar el Ramon.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid